18-02-11

Thema Muziek

Deze week lieten de peutertjes hun muzikale talenten zien. Muziek 104.JPG

Maandag zijn we begonnen met onze muziekbeer te zoeken. Ezeltje had zich in de klas verstopt en de kindjes moesten op zijn geluid afgaan en vinden. Na de speeltijd schilderden we onze bordjes voor ons muziekinstrumentje.

Dinsdag had Jules allerlei muziekinstrumenten mee, een trommel, een fluit, een accordeon, gitaar, schudbusjes en nog veel meer. Natuurlijk mochten we hier op spelen. Wat was dit reuzefijn. De instrumentjes werden nadien ook op onze zandbak gelegd zodat we ze de hele week konden bespelen. Ook speelden we nog een klein spelletje, de kindjes moesten raden welke instrumenten de juf bespeelde. Achteraf schilderden we verder aan onze bordjes. Bij juf Evi mochten de kindjes puzzelen, dit lukte al aardig.

Woensdag klommen, klauterden, sprongen en kropen met de beweginsomloop in de zaal. En natuurlijk speelden we ook nog een beetje in ons klasje.

Donderdag dansten we op de muziek en knutselden we verder aan ons muziekinstrumentje. We mochten onze geschilderde bordjes versieren met plakfiguurtjes en confetti. Nadien deed de juf er rijst in en niette alles toe. Zo kregen we een schudbordje om muziek mee te maken.Muziek 147.JPG

Vrijdag turnden we met Meester Sam en meester Kevin. Daar deden we een touwcircuit.

Kortom het was weer een hele leuke week met veel muziekplezier!

 

11:17 Gepost door juf leen in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.