21-11-10

thema licht en donker

Afgelopen maandag vertelde juf Leen het verhaaltje van Jules en zijn nachtlampje. Jules moest gaan slapen. Zijn papa droeg hem naar boven, daar poetste hij zijn tanden en deed hij zijn pyjama aan. Nadien mocht hij in zijn bedje kruipen waar papa hem nog een verhaaltje vertelde van een konijntje. Papa gaf hem nog een dikke nachtzoen en zei slaapwel. Maar Jules kon echt niet slapen want zijn nachtlampje brandde nog, papa was het vergeten uit doen. "Papa, Papa, ik kan niet slapen" zei Jules. Gelukkig kwam papa terug om het nachtlampje uit te doen en dan viel Jules in een diepe slaap. jules gaat slapen.gif

We kleurden ook nog een mooie tekening voor het nieuwe broertje van Lina.

Dinsdag speelde juf Tik Tak. Het ging voornamelijk over de sterren en de maan. Achteraf stempelden we sterren en manen op een zwart blad. Die we achteraf op ons donker hoekje plakten.  

Woensdag was het geen school. Donderdag speelden we blindemannetje en leerden we het liedje van Jules "Pyjama" aan. (dag Jules) We speelden natuurlijk in ons donker hoekje en puzzelden erop los.

Vrijdag hadden we turnen met Meester Didier en Meester Kevin. Er tussendoor vertelde juf Leen het verhaaltje nog eens en nadien mochten wij het zelf eens vertellen. Maar dit was nog moeilijk hoor. In de namiddag oefenden we ons dansje voor het schoolfeest.

16:04 Gepost door juf leen in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.