09-09-10

thema mijn klasje

Maandag was het weer zover. Na een weekendje moesten al de kindjes terug naar school. Dit was voor de kleinste weer eventjes wennen en er vloeiende weer enkele traantjes, gelukkig troostte Jules onze lieve patottertjes.

Jules had maandag ook zijn boekentasje mee. Hij toonde ze fier aan de kindjes van de klas. Natuurlijk wilden zij ook hun boekentasje tonen. We sorteerden dan de alle koekjes, drankjes, brooddoosjes bij elkaar. Sommige hadden ook hun tutje en knuffel in hun boekentasje steken. Daar was Jules een beetje jaloers op.Nadien schilderden we onze boekentasje met onze handjes en vingerverf. Dit vonden onze peutertjes super want nu mochten ze echt eens knoeien met verf. In de namiddag werd er uitgebraid geslapen.

Dinsdag vertelde juf Leen een verhaaltje van Jules en zijn nieuwe juf. Nadien maakten we een puzzel van een kindje met een boekentas. En dan was het weer tijd om te gaan eten en nadien te slapen.

Woensdag dansten we met onze boekentasjes in de grote zaal en daarna speelden we nog wat in de klas.

Donderdag dansten we op de muziek van "Jules heeft een nieuw idool" en daarna maakten we nog een tekening voor Jules. Hij was super blij met zijn mooie tekeningen. We speelden ook nog een beetje met de boerderij en auto's en de blokken. In de namidag werd er weer wat geslapen.

Vrijdag was het turnen met Meester Didier en meester Kevin. En mochten we nog wat spelen in de klas.

 

 

11:22 Gepost door juf leen in Thema's | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Toffe foto's !!!! dank u

Gepost door: vanstalle daniel | 11-09-10

De commentaren zijn gesloten.